Pd,egod;...

Легла за хотели

(10 гласа, рейтинг 4.00 от 5)
 • Посещения: 12895

 

Легла за хотели на производствени цени.

Виж всички легла за хотели на ниски производствени цени тук в ГАЛЕРИЯ МЕБЕЛИ

 • 150лв.- Топ промоция  - легло с матрак
 • Всички стандартни легла се подържат в наличност и могат да се доставят веднага , а при поръчка на нестандартни легла по размер на клиента сроковете на изработка са кратки.

  В мебели Янев може да намерите както легла от ЛПДЧ плоскости , така и легла от масивно дърво.

  Всиечки легла могат да бъдат изработени и с повдигащ механизъм за матрака.

  Предлагаме Ви и всички размери еднолицеви и двулицеви матраци стандартни размери и по размер на клиента.

  Двулицевите матраци са с възможност за сваляне на дамаската за проветрение и почистване , а еднолицевите матраци са с двойно усилена вградена подматрацна рамка. Всичке модели матраци за хотел са са от клас за натоварена експлоатация и са предпочитани от много хотели пред останалите марки матраци.

  За допълнителни въпроси , срокове на доставка и др. се свържете с наш консултант КОНТАКТИ

  Мебели Янев е лидер в производството на хотелско обзавеждане и матраци за хотели и сме сигурни че ще останете доволни както от сроковете на изпълнение , така и от стилните мебели с които ще обзаведете хотела си . Това от своя страна ще доведе до повече доволни клиенти и съответно ще увеличи посещаемоста на хотела Ви.

  Предлагаме Ви още гардероби , нощни шкафчета , тоалетки , сгъваеми легла , френски легла и основи за матраци както и матраци на крачета . При матраците на крачета не ви е необходимо легло. Това е и най евтиния вариянт при обзавеждането на хотела , а  ако поръчате допълнително и калъфи да матраците с същия капитониран плат с какъвто са капитонирани матраците нещата при подръжката става лесна и клиентите винаги са с приятното усещане че релаксират на чисто нов матрак макар и той да е ползван с години.

   

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

  Вход

  създай акаунт