Pd,egod;...

Кухненски столове – модели и цени

(2 гласа, рейтинг 4.00 от 5)
  • Посещения: 27774

       

                                                  За кухненските столове

На българският пазар има голямо разнообразие от столове изработени от бук , чам , с метална основа или от ПВЦ.За една стилна и изискана трапезария най–подходящи са столовете изработени от масивно дърво.Според индивидуалните предпочитания на клиента столовете може да са с тапицирана седалка ,двойно тапицирани ( с тапицирана седалка и тапицирана облегалка ) , с леко извити както и със струговани крачета.Облегалката може да бъде права ,стругована,тапицирана или леко извита ( анатомична ) .

 Всички модели столове - разгледайте тук

 

                                                  Изработка на стол за трапезария

При избора на столове за трапезария имайте предвид че столовете изработени от бук са много по–здрави от столовете изработени от чам.Това е така защото бука като дървесина е в пъти по–здрава от чамовата дървесина.За това ви ги препоръчваме при избора на столове.Металните и алуминиевите столове също са много здрави но те са подходящи за заведения и трапезарии.

 

                                                  Цени на кухненски столове

Предлагаме ви качествени букови столове на едни изключително приемливи цени.Това е така защото при нас вие пазарувате на дребно по цени на едро.Може да си купите и само един стол независимо от кои модел на посочените едрови цени.

                                                   Препоръчваме ви:

Посетете някои от нашите магазини или заповядайте в офиса ни и преценете кои от моделите столове ще е най–подходящ  и удобен за вас.

 

               Защо можем да ви предложим най–добрите цени за едни изключително качествени ,красиви и многофункционални мебели ?

1.   В нашите магазини и офиси вие купувате или поръчвате мебели на дребно по цени на едро.Може да купите само една бройка на едрова цена.

2.   Големия ни обем на работа , покупката на материалите на ниски преференциални цени, както и автоматизацията и механизацията на производството ни позволяват да ви предложим тези цени.

 

               Защо да изберете и обзаведете домът си с мебели от МЕБЕЛНА КОМПАНИЯ " ЯНЕВ "

1.   Предлагаме ви красиви , удобни и многофункционални мебели които ще ви радват дълги години.

2.   Корпусите на носещите конструкции  са изработени от много здрави и качественни материали, а  възловите носещи точки са двойно подсилени.

3.   Предлагаме ви много голямо разнообразие на дамаски – над 340 разцветки жакарди,шинили,промазани дамаски,жарсета,флогове и екокожи.

4.   Кратки срокове на изпълнение  и доставка при поръчка  ( много от мебелите поддържаме на склад и могат да се доставят веднага ).

5.   При нас пазарувате на дребно по цени на едро макар че купувате единична бройка. – Това е стратегия на фирмата и ви позволява да притежавате много качествени , красиви и функционални мебели на най–добри цени в България.

               Разгледайте всичките ни предложения в галерия мебели – тук

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт