Pd,egod;...

Кухненски маси – модели и цени

(5 гласа, рейтинг 2.60 от 5)
  • Посещения: 28459

                           Всички предложения за маси:

 

Трапезни маси - модели и цени 

Холни маси - модели и цени

 

 

      За кухненските маси

Кухненските маси се произвеждат от чам,бук,метал и стъкло,пвц и др.За една стилна и изискана трапезария най–подходящи са масите изработени от дърво.Те придават неповторим уют и чар на домът ви.Можем да ви предложим различни модели кухненски маси като Маса " Елипса",маса с кръгъл плот,маса с два масивни крака " Денвър" и др. Виж всичките ни предложения  в галерия мебели.

 1_387018155

     Избор на трапезна маса

При избора на трапезна маса имайте предвид масите изработени от бук са много по здрави от масите изработени от чам.Това е така защото буковата дървесина е в пъти по здрава от чамовата.За това ви ги препоръчваме при избора на маса.Металните и алуминиеви маси също са много здрави ,но те са подходящи за заведения и трапезарии.

1_492081907

Друго важно при избора на кухненска маса е да се поинтересувате какъв е механизма чрез който се разпъва масата.При по старите модели това става чрез триене на дърво в дърво.Те не са толкова качествени и за разпъването им са необходими двама човека.

Всичките модели маси който ви предлагаме ние са със метален съчмен механизъм.Това ги прави много по здрави , лесно се разпъват и събират.

 1_874507241

     Цени на кухненските маси

Предлагаме ви качествени букови маси на едни много приемливи цени.

              Защо можем да ви предложим най–добрите цени за едни изключително качествени ,красиви и многофункционални мебели ?

1.   В нашите магазини и офиси вие купувате или поръчвате мебели на дребно по цени на едро.Може да купите само една бройка на едрова цена.

2.   Големия ни обем на работа , покупката на материалите на ниски преференциални цени, както и автоматизацията и механизацията на производството ни позволява да ви предложим тези цени.

 

               Защо да изберете и обзаведете домът си с мебели от МЕБЕЛНА КОМПАНИЯ " ЯНЕВ "

1.   Предлагаме ви красиви , удобни и многофункционални мебели които ще ви радват дълги години.

2.   Корпусите на носещите конструкции  са изработени от много здрави и качествени материали, а  възловите носещи точки са двоино подсилени.

3.   Предлагаме ви много голямо разнообразие на дамаски – над 340 разцветки жакарди,шинили,промазани дамаски,жарсета,флогове и екокожи.

4.   Кратки срокове на изпълнение  и доставка при поръчка  ( много от мебелите подържаме на склад и могат да се доставят веднага ).

5.   При нас пазарувате на дребно по цени на едро макар че купувате единична бройка. – Това е стратегия на фирмата и ви позволява да притежавате много качествени , красиви и функционални мебели на най–добри цени в България.

               Разгледайте всичките ни предложения в галерия мебели – тук

 

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт