Pd,egod;...

Кръгли спални

(28 гласа, рейтинг 4.14 от 5)
  • Посещения: 27014

 

Кръгли спални и кръгли матраци от мебелна компания Янев може да разгледате тук или да направите запитване по е-мейл за размер както и за подържани наличности.

Кръглите спални се изработват със стандартен диаметър 180 см , 200 см. , 210 см. Всички модели кръгли спални могат да се изработят и по размер даден от Вас в най-кратки срокове.Матраците за кръглите спални също може да поръчате в мебелните ни магазини.

Произвеждаме всички модели и размери кръгли спални с табла или без табла както и всички модели кръгли матраци за тях. Може да бъде поръчан само кръгъл матрак с кръгла основа за него или само на крачета.

Кръглата спалня изисква по-голямо място в помещението където ще бъде поставена , но за сметка на това е много по - удобна и просторна от останалите правоъгълни спални.Това се дължи на по голямата площ предоставяна за спане.

Мебелна компания Янев е една от малкото фирми в България произвеждащи кръгли спални и кръгли матраци по - европейски технологии  отговарящи на най-високите изисквания.

Това прави предлаганите спални търсени , а не без значение е факта че цените на спалните и матраците от мебелна компания Янев са на най-ниски цени.Безкомпромисното качество е една от водещите реклами за компанията.

Всички модели крагли спални може да поръчате в цеветове и десени жакардови дамаски както и еко кожи и шинил.

Кръглите спални се предлагат и с повдигащ за матрака механизъм. Това позволява пълноценно използване на пространството под матрака на спалнята. Цената на тази екстра не е голяма  спрямо удобството което предоставя.

Спалните се произвеждат сериино  и по поръчка на клиента , като при поръчката се уточняват всички детайли и размери удоволетворяващи вкуса на клиента. Специално при кръглите спални това може да се осъществи само в няколко фирми в България , като едната и водещата е мебелна компания Янев специализирана в производсвото на кръгли спални.

Имате допълнителни въпроси относно кръглите спални и поръчка на кръгла спалня ? Не се колебайте и се свържете с наш консултант веднага. Може също така и да ни пишете на е-майл , както и да посетите фирмените ни магазини или офисите на компанията.

Кръглите спални са продукт който все повече се търси от света на мебелите. Все повече клиенти избират този начин на обзавеждане на спалнята. Обикновенно възниква въпроса от каде да се купи или поръча матрак за този модел спални. За това към всяка спалня , всички модели и размери кръгли спални предлагаме и матраци.

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт