Pd,egod;...

Кръгли маси за хранене

(25 гласа, рейтинг 3.56 от 5)
  • Посещения: 26163

 

Кръгли маси за хранене

1_874507241

Кръгли маси за хранене разтегателни изработени от бук на ниски цени може да купите от мебели Янев. Масите се предлагат в няколко основни цвята като :

Натурален цвят - масата е само лакирана с безцветен лак и се запазва истинския цвят на буковата дървесина.

Цвят орех - това е стандартния кафяв цвят

Цвят череша - с леко червеникъв отенък имитация на дървесината от череша.

Кръглите маси за хранене се предлагат в различни размери - различни диаметри. Най-често търсени са следните диаметри - ф80 , ф90 , ф100 , ф110 , но могат да се поръча и нестандартен размер кръгла маса. Свържете се с наш оператор за уточнение на размера и за цена на масата която трябва да се изработи по ваш размер.

Кръглите маси се изработват с разтегателен механизъм и при отваряне се превръщат в маса елипса. Лесно и с минимално усилие се разгъват и прибират. Използваните механизми за целта са метално съчмени.Масите се подържат на склад и могат да се купят веднага , но все пак макар и рядко някой от размерите маси  ги няма в наличност. Преди да поръчате маса за хранене се свържете с наш оператор за уточнение на размера и наличноста.

Кръглите маси за хранене се предлагат в кашон и са лесни за транспорт , а сглобяването им няма да Ви отнеме повече от 15 мунути.Масите могат за бъдат изработени със струговани крака както и с правоъгълни леко извити навън тип пачи крак. Това също трябва да се уточни предварително и да се провери от кой модели се подържат в наличност.

Кръгли маси за хранене както и всички други предлагани от мебели Янев маси може да разгледате ТУК

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт