Pd,egod;...

Кожени дивани

(9 гласа, рейтинг 4.22 от 5)
  • Посещения: 22302

 

Кожени дивани

Кожени дивани на промоционални цени – ВИЖ ТУК

Тук на сайта на МЕБЕЛИ ЯНЕВ или във фирмените ни магазини може да намерите много модели кожени дивани със функция сън или да направите поръчка за изработка на диван без тази функция на много добри производствени цени.

480____20150615_1881417517

Политика на Мебели ЯНЕВ е да предлага на своите клиенти всички мебели по цени на едро , независимо че купуват една бройка.

Това Ви позволява да спестите много пари и да се сдобиете с качествени мебели – Български мебели изработени по евро технологии.

Предлагаме Ви голямо разнообразие на еко кожи и дамаски между който може да избирате при поръчката на кожените дивани и кожените мебели .

Предимствата на кожените мебелие това че лесно се подържат и е достатъчно само забърсването им с влажна кърпа . Това ги прави предпочитани пред някой материи текстил а също така не е и без значение факта че мебелите изработени от еко кожа придават неповторимо излъчване и тежест на домът ви.

В сайта всички цени са актуални и всичко е описано максимално точно , но при възникнали въпроси може да направите запитване по е-майл или да се свържете с наш консултант на посочените за контакт телефони.

 

ГАЛЕРИЯ МЕБЕЛИ

 

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт