Pd,egod;...

Канапе Мечта с функция сън и ракла

(9 гласа, рейтинг 3.56 от 5)
  • Посещения: 22091

 

  Канапе Мечта - Лукс 

Всички мебели и промоции на мебели - виж тук

mechta-lux

     За канапетата с функция сън

Канапетата са функция сън са красиви и удобни.През деня при събрано положение те могат да се използват като обикновен диван на които може да седите или излегнете , вечерта с минимално усилие да го приведете в положение за спане.

Има много модели разтегателни канапета с ламелни,пружинни,потапящи подматрачни механизми и др.Веднага ще си зададете въпроса с какъв механизъм да е канапето?Лесно ли ще се превежда от канапе в функция сън?Удобно ли ще е за спане?

За това ви препоръчваме един от най–добрите модели – канапе " Мечта "

Това е канапе на което през деня ще се чувствате прекрасно , а при разпънато  положение за спане вие ще се наслаждавате на същия комфорт като при спане върху стационарна спалня с качествен матрак.

     За канапе модел " Мечта "

При събрано положение на канапето вие седите на истински матрак 72 – 190см. от серията лукс на матраци с марка " Янев".Гърба на дивана върху който се облягате се състои от четири броя възглавници със силиконов пълнеж.Дамаската на възглавниците е на ципове и може да се сваля за почистване.Канапе " Мечта " се разпъва много лесно като се повдигне леко предната част на седалката и се издърпа напред.Така под седалката се отваря и не малка ракла.С минимално усилие , буквално с два пръста дръпвате гърба напред и канапето вече се е превърнало в истинска спалня 144 – 190см.

 

     Защо ви препоръчваме точно този модел от канапетата с функция сън?

Изработваме почти всички модели мека мебел предлагана на българският пазар. В различните видове модели вграждаме и различни механизми позволяващи трансформирането на канапетата в спални.

Както в началото споменахме това са ламелни,няколко вида подматрачни, пружинни, клик клак механизми и др.От всичките модели канапета единствено модел " Мечта " се разпъва на матрачен принцип.Седалката и облегалката са два отделни качествени матрака които при положение за спане образуват истинска спалня 144 – 190см.От разтегателните канапета само при модел " Мечта " има ракла под седалката ( матрака ) .

Ако ви е необходим диван – спалня или ъглови дивани ,  заповядайте в нашите магазини или офиса ни и се убедете лично в превъзходните качества на този модел.Сигурни сме че ще останете възхитени.

 

     Избор на дамаска за изработката на канапе " Мечта "

Канапе " Мечта "  може да бъде изработено от качествена жакардова дамаска , шинил , флог или еко кожа.

Много красиви се получават съчетанията между гореспоменатите видове дамаски и еко кожа.

Диван Мечта може да се изработи и с допълнителна лежанка към него като това го превръща в прекрасен ъглов диван.

 

          Защо можем да ви предложим най–добрите цени за едни изключително качествени ,красиви и многофункционални мебели ?

1.   В нашите магазини и офиси вие купувате или поръчвате мебели на дребно по цени на едро.Може да купите само една бройка на едрова цена.

2.   Големия ни обем на работа , покупката на материалите на ниски преференциални цени, както и автоматизацията и механизацията на производството ни позволяват да ви предложим тези цени.

 

               Защо да изберете и обзаведете домът си с мебели от МЕБЕЛНА КОМПАНИЯ " ЯНЕВ "

1.   Предлагаме ви красиви , удобни и многофункционални мебели които ще ви радват дълги години.

2.   Корпусите на носещите конструкции  са изработени от много здрави и качествени материали, а  възловите носещи точки са двойно подсилени.

3.   Предлагаме ви много голямо разнообразие на дамаски – над 340 разцветки жакарди,шинили,промазани дамаски,жарсета,флогове и екокожи.

4.   Кратки срокове на изпълнение  и доставка при поръчка  ( много от мебелите подържаме на склад и могат да се доставят веднага ).

5.   При нас пазарувате на дребно по цени на едро макар че купувате единична бройка. – Това е стратегия на фирмата и ви позволява да притежавате много качествени , красиви и функционални мебели на най–добри цени в България.

  Всички дивани и диван спални  и др. мека мебел разгледайте тук

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт