Pd,egod;...

Канапета по поръчка

(4 гласа, рейтинг 4.25 от 5)
  • Посещения: 7881

 

 


Канапета по поръчка от производител на ниски цени и всички други мебели разгледайте ТУК.Мебели Янев Ви предлага много модели дивани и канапета на цени без конкуренция.Доказала се във времето компанията е един от лидерите в производството на мека и корпусна мебел.Всички модели дивани са с механизми и лесно се разтягат и привеждат в положение за спане.

Всички модели канапета са с подсилени сглобки и са изработени с качествени материали за които фирмата притежава нужните сертификати.Качеството на произведените дивани е безкомпромисно.Всики един етап от производстения цикъл се следи строго.

Това допринесе за бързия възход на мебелната компания и за все по-голямото търсене на продуктите произведени от нея.

Може да изберете диван и да Ви се достави още същия ден , а може и да направите поръчка на определен модел и да изберете с каква дамаска да се изработи.Срокове на изработка са кратки.Дамаските и еко кожите от между които може да избирате са над 450 разцветки.

komfort

Това е единствения модел канапе предлагано по магазините в България с дебелина на седалката 24см.Изключително удобно канапе с функция сън и ракла.
Тук може да намерите и много модели ъглови дивани и да направите поръчка на ъглов диван по ваши размери.Цените са атрактивни и ще останете много приятно изненадани от уюта който ще допринесът те във вашия дом.

Още много модели ъглови дивани , стандартни канапета, кожени спални и мн. др. модели мека мебел може да разгледате в ГАЛЕРИЯ МЕБЕЛИ - МЕКА МЕБЕЛ
 
Може да разгледате и кожени спални също на ниски цени с перфектно качество:
 
Диваните по поръчка могат да бъдат изработени и по модели и размери предложени от вас.
  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт