Pd,egod;...

Въпроси и отговори

(17 гласа, рейтинг 4.29 от 5)
  • Посещения: 39364

Харесват ми мебелите- къде мога да ги видя  и да направя поръчка?

В гр.София може да посетите фирмения ни магазин и мострената зала. Може да си изберете дамаска и модел.

Капарира се  30% от стойноста на стоката, а останалата сума се доплаща при получаването и. От магазина на фирмата ни може да си получите стоката, а ако желаете може и да ви се достави  до желан адрес .

Цената за доставка в района на София е от 25 до 30 лв.  Задължително е да се подсигури място за безпроблемно паркиране на камиона ,ако желаете мебелите да се доставят до посочен от вас адрес.

Вижте адреса на офиса ни в  гр.София и на фирмените ни магазини в страната тук - КОНТАКТИ

В какъв вид се доставят мебелите ?

Меката мебел е в напълно готов звършен вид.Мебелите от масивно дърво също се доставят в напълно завършен и сглобен вид . Мебелите от плоскости са кашонирани и се сглобяват от клиента като към тях има монтажна схема.

Могат ли да се поръчат мебели с нестандартни размери ?

Могат да се поръчат мебели с нестандартни размери и това няма да повлияе значително на цената.Направете запитване за модел и посочете ваш размер.Ще ви отговорим максимално бързо.Най-точна информация за цена на нестандартна мебел ще получите след посещение на фирмения ни магазин в гр.София и след избор на дамаска за изработката и.

С каква дамаска може да бъде изработена меката мебел и колко разцветки предлагате ?

Предлагаме ви над 450 разцветки на жакардова дамаска. 70 цвята на еко кожи. и много други дамаски.

Изпращам въпрос относно даден продукт или мнение, а не ми се отговаря?

Моля, внимателно въведете e-mail адреса си в полето, като проверите за допуснати грешки или неточности. Много често екипът на МЕБЕЛИ ЯНЕВ не може да се свърже клиентите задаващи въпроси, поради грешно въведен e-mail.
Съвет: ако до няколко дни нямате отговор от екипа на МЕБЕЛИ ЯНЕВ , моля изпратете отново писмо или ни потърсете по телефона.На всички запитвания по e-mail отговаряме максимално бързо.

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт