Pd,egod;...

Мебелна компания Янев - За нас

(113 гласа, рейтинг 4.74 от 5)
  • Посещения: 62667

Мебелна компания Янев е с дългогодишни традиции в производството на мебели и детайли за мебелната промишленост. Фирмата ни започва дейността си през 1985 г. с производството на дървоструговани и дърворезбовани орнаменти от букова, дъбова и орехова дървесина за мебелната индустрия. Само няколко години по късно е изграден и стартира първият ни цех за производство на мека мебел: холни гарнитури,кухненски ъгли, диван-спални, разтегателни фотьойли, холни ъгли с функция за сън и др

Чрез мрежата ни от собствени магазини за мебели в София и многото ни търговски партньори от цялата страна, мебелите ни добиват голяма популярност. Хилядите ни доволни клиенти са най-голямата ни рекламна стратегия и гордост, а не нашите цени. През 2005г. се изгражда и поточната линия на мебелна фабрика Янев за производство на матраци, легла, гардероби, нощни шкафчета, камериерски колички и други за комплексното обзавеждане на хотели, детски градини, училища, почивни станции и домове за отдих.

През 2007г. мебелна фабрика Янев се оборудва и с най-съвременно поколение машини с цифрово-програмно управление за производство на корпусна мебел от ламинирани плоскости и МДФ. Фабриката разполага и с отделен цех за разбичване, разкрояване и сушене на дървения материал, като по този начин затваряме напълно производственната верига и постигаме още по-ниски цени на мебелите.

Това е и основния фактор, който позволява пълен контрол на качеството на всички етапи от производствения процес.
Автоматизацията на нашето производство на мебели, добре обучения и квалифицираният персонал работещ с машините с цифрово-програмно управление ни позволява да създаваме много качествени, красиви и функционални мебели на най-добри цени в България.

МАТРАЦИ  ЯНЕВ

Произвеждаме всички размери стандартни матраци, както и по размер на клиента, кръгли матраци, надматрачни шалтета, подматрачни рамки за двулицеви матраци. Фирмата ни произвежда и матраци по съвременна страто технология, дунапренови матраци и мемориформ матраци. Разполагаме и с цех за производство на пружинни пакети тип"бонел". Работим с полиестерни, синтетични, вълнени вати; дунапрен с висока плътност и жакардови капитонирани дамаски. Всеки матрак е с аеро дюзи за добра вентилация.

Всичките ни модели матраци са антиалергични и антиакарни. При еднолицевите матраци вградената подматрачна рамка за всички модели е двойно усилена и е с възможност за монтаж на повдигащи механизми. При двулицевите матраци капитонираната жакардожа дамаска е с цип и позволява свалянето и почистването и.

Разполагаме с големи производствени мощности и можем да изпълним всяка поръчка до десет работни дни и с възможно най-ниска цена. Това и високото качество на произвежданите от нашата фабрика матраци ни прави предпочитани партньори на големи хотелски и магазинни вериги. Имайки предвид, че средно една трета от живота си човек прекарва в сън, никога не правете компромис при избора на матрак!

Нашите дизайнери и конструктори дадоха всичко от себе си и вдъхновени от опита на водещи световни свои колеги в областта, създадоха наистина едни перфектни матраци. Те ще ви накарат да се събуждате с усмивка и заредени с енергия да посрещате предизвикателствата на новия ден!

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт