Pd,egod;...

Евтини кухненски ъгли

(15 гласа, рейтинг 4.00 от 5)
  • Посещения: 38719

 

Евтини кухненски ъгли както дивани, канапета , мека и корпусна мебел и др. може да намерите във фирмените магазини на мебели Янев или тук на сайта да разгледате всички предложения.Цените найстина са едни от най-добрите в България без това да повлиае на качеството на мебелите.

krit

Не е и без значение факта че размерите на предлаганите мебели не са строго фиксирани  и  при нужда кухненските ъгли могат да се изработят с нестандартни размери.Това няма да повлияе значително на цената и няма да ги оскъпи много.Не се колебайте да се свържете с наш консултант и да направите запитване , а най-добре е да посетите някой от фирмените ни магазини - КОНТАКТИ

Почти всички модели кухненски ъгли не само че са евтини , но са и с функция сън и лесно се привеждат в положение за спане.Вградените ракли под седалките дават допълнителна възможност за пълноценно използване на пространството и са от голяма помощ на домакините.

Може да поръчате кухненски ъгъл и да изберете дамаска с която да бъде изработен. Избора е много голям - над 400 разцветки дамаски и еко кожи.

 

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт