Pd,egod;...

Качествени ъглови дивани от производител

(13 гласа, рейтинг 3.77 от 5)
  • Публикуван в Дивани
  • Посещения: 7343

 

Ъгловите дивани наистина са добро решение особено ако сте решили да внесете разнообразие в дневната си. Като дългогодишен производител на мебели за дома и офиса, ние от мебелна фирма Янев можем да ви предложим изгодни и качествени ъглови дивани. Освен това имаме и някои приятни изненади за вас, за които смеем да твърдим, че сме една от малкото фирми, които ги предлагат. Но нека преди да ви разкрием какви са те - да ви разкажем малко повече за ъгловите дивани, произвеждани от нас.

В сайта ни, а също и при посещението си на наш търговски обект в София ще попаднете на над 30 уникални модела дивани, голяма част от които са подходящи за дневни стаи, но също и за кухненски помещения. Подобно на всички произвеждани от нас мебели обаче - качествените ъглови видани са укрепени двойно или тройно на най-ключовите места, за които е известно, че след продължителна екплоатация се износват.

По този начин осигуряваме на клиентите си издръжливост, но не сме пропуснали да вложим старание и при цветовия подбор за външния вид на меката ни мебел. Предимството да поръчате от нас е, че вие сами бихте могли да декорирате желания ъглов диван, като заявите какви цветове или съчетания от дамаска и еко кожа - искате да бъдат приложени при производството. Същото важи и за размерите. Добре, но след като мебелите са изработени - тогава как може да се случи магията по персонализация?

Като наши клиенти - ние ви предлагаме две опции за промяна: на размерите и на дизайна, с цел да получите краен резултат това, което сте желали да закупите, а не това, което ви се предлага като вариант, както е на повечето места. Доверявайки се на нас - ние ще изработим отново избрания от вас качествен ъглов диван - без драстично оскъпяване на крайната цена. Гарантираме ви още и бърза доставка, а за изработката не щадим сили, което води до бързо производство и доволни клиенти.

 

Много от нашите модели качествени ъглови дивани са снабдени и с функцията "Сън", която им позволява да се трансформират в удобни спални, подходящи за спане и релакс. В зависимост от модела, диванът се преобразува в спалня по различен начин, но какъвто и да изберете да бъде той - комфортът е гарантиран. Освен тази опция за разтягане на меката мебел и привеждането й в съвсем различна форма - много от нашите дивани са снабдени с ракли под седалките, в които бихте могли да прибирате всичко онова, което желаете да ви бъде под ръка, но да е скрито от погледите на останалите. Не губете време - поръчайте веднага някой от нашите качествени ъглови дивани, а ние ще се погрижим той да изглежда точно така, както винаги сте си го представяли.

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт