Pd,egod;...

Качествени разтегателни дивани по поръчка от производител

(9 гласа, рейтинг 3.67 от 5)
  • Публикуван в Дивани
  • Посещения: 5083

 

Разтегателните дивани са удобство, което е добре всеки да има в дома си. Като дългогодишен производител на мека мебел и всякакви други мебели за дома, офиса, хотели и къщи за гости - ние от мебелна къща Янев можем да ви предложим висококачествени разтегателни дивани на доста изгодни цени.

Обикновено проблемът при откриване на този тип дивани идва от там, че не навсякъде, а ако трябва да бъдем честни на много малко места в страната предлагат производството на качествени разтегателни дивани по поръчка. Така, клиентите са принудени да закупят нещо различно от очакваното. При нас обаче, желанията на всеки клиент винаги са на първо място и откакто се занимаване с изработката на дивани - предоставяме на купувачите опцията да персонализират изцяло избрания разтегателен диван. Преди да ви разкажем малко по-подробно за това, искаме да ви споделим на какво точно се дължи качеството на меката ни мебел и защо тя издържа при продължителна експлоатация с години.

На първо място залагаме на подсилване на конструкцията, двойно или тройно, на ключовите места, където обикновено след време тя би следвало да се износи. При изработваните от нас качествени разтегателни дивани - няма възможност това да се случи в близките, а и далечните години на използване. От друга страна, високото качество дължим и на използваните материали за запълване на седалките. Повечето дивани имат пpoизвeдeни oт пeнoпoлиypeтaнoвa пянa КОVАFОАМ c виco?a плътнocт, ?oятo нe пpoмeня фopмaтa, седалки. Някои от моделите ни мека мебел обаче за снабдени с истински висококачествени матрачни системи за спане, които при разтягане образуват удобна спалня, която може да ви осигури перфектния сън.

Независимо дали ще изберете прави качествени разтегателни дивани, или ъглови - ние ви обещаваме бърза доставка и изгодна цена. Много от нашите модели са налични във фирмения ни магазин в Люлин и в складовите ни помещения, което позволява навременната им доставка веднага след направата на поръчка. Що се отнася до оставяне на заявка за някой модел качествени разтегателни дивани, който искате да закупите - можете да поръчате оттук като се свържете чрез сайта ни с нас или при посещение на нашия магазин Янев за мебели в София. Най-добре обаче е все пак да ни посетите и лично, тъй като в магазина ни в Люлин са изложени всякакви разновидности разтегателни дивани, които можете да изпробвате преди да закупите.

 

При желание да персонализирате някои от нашите качествени разтегателни дивани - ето какви опции ви предлагаме. Можете да зададете ваши индивидуални размери директно при поръчката, а за смяна на дамаската или еко кожата на съответния модел диван, да посетите фирмения ни магазин в Люлин, София, където можем да ви предложим над 140 разцветки дамаска и над 70 вида еко кожа. Поръчайте веднага и ние гарантирано ще ви доставим на деня качество и удобство за вас и цялото ви семейство.

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт