Pd,egod;...

Производство на качествени български дивани в Люлин

(3 гласа, рейтинг 4.00 от 5)
  • Публикуван в Дивани
  • Посещения: 5467

 

Изборът да закупите българско производство независимо за какво ще да е - винаги е добра идея. Ние от мебелна фирма Янев можем да ви предложим качествени български дивани на добри цени, които ви очакват във фирмения ни магазин в Люлин, София - а също и тук в онлайн магазина ни.

Разликата ни с повечето разпространители на мебели от чуждестранни производители е, че ние предлагаме на клиентите си пълна свобода по отношение изборът и персонализирането визията и размерите на предлаганите от нас висококачествени български дивани.

Какво ще рече това? Докато на повечето места можете да разгледате виртуален каталог или да изберете от посещение на фирмен магазин своя нов диван, при нас не само можете да избирате чрез тези два начина, но да зададете ваши размери, в които искате да бъде произведен съответният модел мека мебел. Така например един ъглов диван, който ви се струва прекалено голям за вашата дневна - може да се изработи наново, при това в много кратък времеви срок и да бъде доставен до входната ви врата.

Споменахме още персонализиране на визията на качествените български дивани Янев и това е втората възможност, която предоставяме на всеки наш клиент. Визиите, в които виждате моделите дивани в сайта ни или в магазина ни в Люлин, София - са само образци. Естествено, бихте могли да поръчате всеки един от нашите качествени български дивани на момента, без да желаете някакви по-специфични изменения по него. Така доставката ви ще се осъществи в рамките на деня, в който сте направили поръчката. От друга страна обаче - външния вид по отношение на дамаска, еко кожа или комбинация от двете - би могла да бъде заменена по всяко време, а това е плюс в случай, че някак си цветовете, в които са произведени наличните мостри качествени български дивани не се връзват с визията на стаята, за която търсите подходящ диван. Или просто, защото виждате бъдещия си диван изработен в друга дамаска. При желание за промяна на цвета можем да ви предоставим каталог с над 140 разцветки дамаска и над 120 вида избор на еко кожа, което значително ви улеснява, но и затруднява поради големия избор.

Производствения процес на поръчани качествени български дивани от нас става бързо, благодарение на съвременните технологии, с които работим. Доставката се извършва до входната ви врата, независимо от това в коя част на страната се намирате, а крайната цена не подлежи на драстично изменение, в случай, че сте пожелали промяна на дамаската или размерите на вашия нов диван.

Не пропускайте да направите поръчка още сега оттук чрез осъществяване на връзка с нас или като посетите лично нашия магазин в Люлин, София.

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт