Pd,egod;...

Прави разтегателни дивани в нестандартни размери по поръчка София

(1 глас, рейтинг 5.00 от 5)
  • Публикуван в Дивани
  • Посещения: 3676

 Прави разтегателни дивани в нестандартни размери по поръчка София

Когато избирате диван за вашия дом - добре е да не се впускате в пазаруване от първия посетен магазин. От значение за комфорта ви, след направата на подобен тип покупка, ще са няколко неща, познати като функции на меката мебел, с които е добре да се запознаете предварително. Като производител, ние от фирма за мебели Янев, можем да се похвалим с това, че предлагаме на клиентите си не само изгодни цени за нашите дивани, но още много други удобства, които съпътстват както ъгловите, така и правите дивани Янев.

klik

Едни от най-изгодните ни предложения, които ще внесат комфорт и пълнота в стаята, в която изберете да ги поставите, са т.нар. прави разтегателни дивани. Въпреки, че напоследък изключително модерна е ъгловата мека мебел - класиката си е класика и ако вие сте от клиентите, които държат на изисканата, традиционна визия в дневната - правите дивани са идеалния избор за вас и вашето семействто. Преглеждайки галерията ни за мека мебел тук в онлайн магазина, ще попаднете на изгодни предложения на прави разтегателни дивани в стандартни размери. Нека не забравяме обаче, че тъй като ние ги произвеждаме - то параметрите им могат да се променят по всяко време, достатъчно е да ни дадете ваши размери при поръчка.

И след като сте се ориентирали към традиционните мебели - какво е един прав диван без способността си да се трансформира в спалня?

Още от преди години тази тенденция навлезе главоломно и редица домакинства заложиха на разтегателните прави дивани. С течение на времето обаче - старите разтегателни дивани с наместващи се възглавници се оказа, че твърде бързо се изхабяват. А модерните начини за изработка на качествени прави разтегателни дивани са достояние само на най-опитните и утвърдени имена в производството на мебели като фирма Янев. Именно затова можем да ви предложим и най-доброто в сферата.

А ето и с какви опции разполагате при поръчка на прави разтегателни дивани в нестандартни размери от нас.


Освен промяна на размерите при поръчка на този модел дивани - бихте могли да персонализирате и визията на всеки един от тях. Това означава, че при поръчка посочвате изцяло нова дамаска, еко кожа или комбинация от двете, която ще бъде спазена при производството. За целта обаче ще се наложи да посетите и фирмения ни магазин за уточняване на поръчаната визия за прави разтегателни дивани, в Люлин. Ние, от своя страна, ви гарантираме изключително бърза изработка на меката мебел и доставка до дома ви, в най-кратък срок от време. Някои от моделите ни разтегателни прави дивани са снабдени с истински матрачни системи за спане, което допринася за още по-големия комфорт по време на сън.

Останалите видове разтегателни дивани пък имат седалки изградени от пенополиуретанова пяна KOVFOAM с висока плътност и силиконизирана полиестерна вата за допълнителна мекота, които ще се погрижат за вашия сигурен релакс. Поръчайте още сега оттук или с посещение на нашия фирмен магазин в Люлин, София.

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт