Pd,egod;...

Дивани по поръчка от производител, Люлин

(2 гласа, рейтинг 4.00 от 5)
  • Публикуван в Дивани
  • Посещения: 2494

 

Диванът е важна част от обзавеждането на дневната стая. Той допринася за завършения външен вид и уют в помещението, а също така и за по-приятното прекарване в тази част от жилището. Именно поради тези причини е добре да избирате дивана за хола си мъдро и разбира се - изгодно, тъй като качеството трябва да отговаря и на цената, а не обратното. Ние от фирма за мебели Янев разполагаме с над 30 модела изработени от нас дивани, които можете да поръчате по всяко време, като бързината на доставката със сигурност ще ви изненада приятно.

По-специфичното при работата с нас и поръчката от нас, като производител, е това, че ние не поставяме ограничения на клиентите си. На много места ще срещнете красиво изработени дивани, но те биват със стандартни размери и с вече установена визия. Избирайки марката Янев обаче - вие можете да изберете и производството на дивани по поръчка, а това означава изцяло персонифициране на желания модел, по ваш вкус. Добре е освен оттук през нашия онлайн магазин да разгледате вариантите за дивани по поръчка и в магазина ни в Люлин. Там се намират мостри от всеки вид мека мебел. По този начин лично бихте могли да усетите комфорта и удобството, което предоставяме на клиентите си.

С течение на годините обаче успяхме да наложим името си като водещ производител на мебели не само в София, а и из цялата страна, благодарение на скоростния производствен процес, който извършваме и качеството на всички изработени дивани и матраци по поръчка, което осигуряваме. Позволете ни да ви разкажем малко по-подробно за това как се случва магията.

На пръв поглед, изложените модели дивани по поръчка в Люлин са изискани и просторни, декорирани с еко кожа и разноцветни дамаски. Те също така са пригодени и за дългогодишна екплоатация било то като място, където да пиете сутрешното си кафе или да заспите нощем, благодарение на вградената функция "сън", позволяваща на повечето модели да се преобразуват в удобни и големи спални. Това, което е ключов момент при изработката, а много от клиентите ни разбират в последствие е скрито в начина на производство на диваните по попръчка, Люлин. Ние укрепваме конструкциите на всеки един модел двойно или тройно на възловите места, за да могат клиентите ни да се радват колкото се може по-дълги години на удобството и здравината на избрания диван Янев.

При нас бихте могли да коригирате стандартните размери на всеки вид диван. При ъгловите и диваните по поръчка отоманка имате възможност да изберете не само размери обаче, а да зададете и конфигурацията на меката мебел, съответно лява или дясна, според това къде искате да разположите дивана в дома си. Опцията за промяна на външния вид пък ви дава свободата да не закупувате това, което най-точно се доближава до вашата идея и цветови схеми в дневната. Чрез задаване избор на съответна дамаска, еко кожа или съчетание от двете - вие можете да персонализирате всички произвеждани дивани по поръчка така, че те да паснат идеално на стила ви и дома ви.

Създайте удобство, направете поръчка сега и оставете магията да се случи.

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт