Pd,egod;...

Луксозни дивани с лежанка от производител

(5 гласа, рейтинг 4.60 от 5)
  • Публикуван в Дивани
  • Посещения: 4797

 

Обичате ли усещането на комфорт и удобство? Ние също, именно затова вече няколко години подред усъвършенстваме нашата технология за изработка на дивани с лежанка. За щастие, резултатите от труда ни не закъсняха и днес можем да ви предложим различни модели от този тип мека мебел - тук, в сайта на мебелната ни къща.

Благодарение на богатото ни разнообразие от видове, снимков материал и подробно описание на продуктите - не е необходимо веднага да хуквате към някой от нашите магазини в София. Всички налични луксозни дивани с лежанка могат да бъдат разгледани и онлайн, като едва след като сте харесали модел, ще ви предложим адрес на най-близкия ни магазин до вас, за да дойдете лично и да изпробвате мостра на избраната мебел. Така най-сигурно ще се уверите в комфорта, който ви очаква при поръчка.

За разлика от много други разпространители на мебели, ние като производител можем да се похвалим с бърза и навременна доставка на всички наши луксозни дивани с лежанка. Причината е, че в търговските ни обекти в столицата и в складовите си помещения винаги имаме произведени мебели от всеки вид, които да ви докараме в рамките на броени часове.

В случай обаче, че желаете да измените нещо по модела диван, например искате да бъде по-малък като размери или с лежанка отляво не отдясно - не се тревожете. Освен поръчки по зададени от вас параметри, изпълняваме и всякакви други изисквания като промяна на цвета, дамаската или еко кожата.

Възможно е да направите и комбинация между двете, като ние ви осигуряме избор от над 140 вида разцветки на дамаски и над 100 варианта еко кожа.

В случай, че сме грабнали вниманието ви и сте разгледали предложенията ни на луксозни дивани с лежанка - не се колебайте да поръчате вашата нова мека мебел още сега. Това можете да осъществите по няколко различни начина. Първият е като се свържете с нас посредством формата ни за контакти от онлайн магазина ни тук или позвъните на посочения телефон - изписан под всеки модел диван.

Нека не забравяме, че удобството у дома зависи изцяло от вас и ако вие не си го създадете - то няма кой да се погрижи за уюта и комфорта вкъщи. С тази цел ние решихме да ви улесним като ви предложим лесен начин за поръчка, доставка и оформяне на всички детайли около поръчката на нови луксозни дивани с лежанка.

От нас - фирма Янев можете да очаквате коректност, изгодни цени, професионална изработка, съобразена с нуждите на клиентите ни за дългогодишна екплоатация и бърза доставка. Вие давате идеите, ние изпълняваме - направете своята поръчка още сега оттук.

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт