Pd,egod;...

Персонализиране на дивани за дневна стая по желание на клиента

(2 гласа, рейтинг 5.00 от 5)
  • Публикуван в Дивани
  • Посещения: 2044

 

Изборът на нов диван е обвързан с няколко съображения, като главните са свързани с цената и визията на дивана. Ние от мебелна къща Янев ви предлагаме опция за персонализиране на дивани за дневна стая по ваш вкус. Как става това и какви възможности имате, избирайки да работите с нас като производител - следва да ви запознаем малко по-подробно.

В продължение на години ние се стремим да осигурим най-високо качество на изгодни цени за нашите клиенти. Днес можем да се похвалим с това, че наред с всички изработвани мебели в производствените ни помещения, успяхме да създадем над 30 модела уникални дивани за дневна стая и кухня. Въпреки това не взимайте за окончателен външния вид, в който виждате предлаганите в магазините ни мебели, тъй като винаги бихте могли да ги персонализирате при направата на поръчка.

За целта достатъчно е да се свържете с нас, за да уточним кой модел дивани за дневна искате да поръчате. Въпреки гарантираното качество ние съветваме клиентите си да ни посетят преди покупката в някой от нашите магазини в София, където могат да видят и да изпробват мостра на поръчания диван.

Именно благодарение на нашата коректност и стремеж винаги да ви предоставяме най-доброто - днес можем да се похвалим с редица клиенти и хотели из цялата страна, които се възползват от услугите ни. А вие, ако вече сте избрали нещо - поръчайте още сега оттук.

Какво обаче представлява персонализирането на диваните за дневна стая?
При поръчка всеки един от вас би могъл да заяви специални размери, различни от стандартните, с които ние непременно ще се съобразим при производството. От друга страна - външния вид на всеки диван не е окончателен, както вече споменахме, тъй като освен големината можете да променяте и дамаската или еко кожата.

А защо не да направите и комбинация между двете. Така клиентите ни имат възможност да получат не само качество, но и желан резултат в интериора на дневната си. Нека не забравяме да споменем, че още нашите дивани за дневна могат да се похвалят и с някои скрити функции, като възможността да се превърнат в удобна спална, а за целта разполагаме с модели, в които са вградени истински спални системи.

По този начин и релаксирането в седнало положение, и следобедната дрямка в хола пред телевизора - ще се превърнат в истинско блаженство. Необходимо е единствено да се свържете с нас посредством формата ни за контакт, телефон или да посетите някой от търговските ни обекти в София, за да изберете вашия нов диван за дневна стая - такъв, какъвто винаги сте желали да бъде.

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт