Pd,egod;...

Диван отоманка по зададени размери от клиента

(5 гласа, рейтинг 4.60 от 5)
  • Публикуван в Дивани
  • Посещения: 4002

 


Ако си падате по по-луксозното обзавеждане, предлаганите видове диван отоманка от нашата фирма за мебели Янев, със сигурност ще ви допаднат.
Както е известно едно елегантно канапе с възглавници може да промени цялата визия в дневната ви, но тъй като клиентите ни предимно се интересуват от това мебелите им да са практични, ние ви предлагаме нещо далеч по-изгодно и като цени, и като удобство. Става дума за диваните отоманка, които притежават различни вградени екстри като разтегаема част, увеличаваща размера на едната седалка. По този начин получавате голяма спалня, подходяща за непредвидени гости или решение на проблема с пестенето на място.

Нека обаче ви разкажем малко по-подробно и за това как произвежданите дивани отоманка, от нас, се превърнаха в едни от най-продаваните ни модели.
Както със сигурност сте е убедили през годините - домът е мястото, където всеки се чувства най-удобно, а какво е една дневна без подходящ диван? Диваните отоманка предлагат на собствениците си комфорт, поради тяхната големина и разположение, но също така и практичност. Това е така, благодарение на тяхното устройство, което често ги доближава до ъгловите дивани, така че всички дивани тип отоманка спокойно могат да бъдат разположени и в някой ъгъл на стаята.

Обикновено това не е всичко, с коетоот мебелна къща Янев можем да се похвалим. При направата на индивидуална поръчка за този вид мека мебел - вие разполагате с няколко опции под формата на избор.

На първо място поставяме факта, че нашите складови помещения и търговски обекти в София разполагат с вече изработени модели дивани отоманка, които при поръчка могат да бъдат натоварени и доставени до вас в рамките на броени часове.

От друга страна обаче, като клиент, вие имате възможността да изберете дали размерите на дивана отоманка да останат стандартни, или да бъдат променени. Тази опция е изключително ценна за хора, които имат ограничено пространство в дома си. Можете да предявите желания и относно визията на продаваните модели диван отоманка.

Това, което виждате в галерията на нашия онлайн магазин не е крайния вариант, защото при поръчка всеки дизайн може да бъде променен от съчетание между дамаска и еко кожа или само едно от двете. И най-хубавата новина е, че имате цялата свобода да персонализиране, както размерите, така и външния вид на вашия диван отоманка, благодарение на голямото ни разнообразие от дамаски и еко кожа в наличност.

Нашата задача е единствено да сбъднем вашите идеи и желания. Не пропускайте тази възможност и поръчайте още сега вашия нов, удобен диван отоманка.

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт