Pd,egod;...

Модерни кожени дивани в София - изработка по поръчка

(4 гласа, рейтинг 4.25 от 5)
  • Публикуван в Дивани
  • Посещения: 3171

 

Кожените дивани винаги са носили усещане за лукс в стаята, в която са поставени. Ние от мебелна фирма Янев Ви предлагаме изискано усещане и комфорт при избора на някой от нашите модерни кожени дивани. Всичко за тях можете да разберете като се свържете с наш консултант или разгледате галерията ни поместена тук, в нашия уеб сайт.

За разлика от повечето разпространители, които продават различни марки - ние от мебелна къща Янев сме производител на меката мебел, изложена в сайта ни. Като такъв се стараем да предоставим най-доброто на клиентите си посредством изработката на качествени холни гарнитури със солидна конструкция, подсилена неколкократно, за да ви гарантираме продължителна експлоатация на направената покупка. Вариантите за модерни кожени дивани в София, изработени от нас, са досущ колкото и моделите, които виждате, т.е повече от 30 уникални вида, подходящи за всеки вкус и стил.

Това е възможно благодарение на опцията, която предлагаме за направата на поръчка на мига по зададени от вас критерии.

Какви възможности за избор предлага поръчката по зададени от клиента критерии?


Това е изключително важен въпрос, който със сигурност вълнува мнозина от посетителите на нашите магазини в София. За направата на поръчка, на първо място, е от значение да изберете модел кожен диван по вкуса ви, а дори и да не е изработен от еко кожа - не се притеснявайте. Какво искаме да кажем с това ще разберете по-подробно след малко.

И така, след като сте харесали някой от нашите модерни кожени дивани - можете да се свържете с нас посредством формата ни за контакти в онлайн магазина или да позвъните на посочения телефон, чрез който ще установите връзка с наш консултант. Всички налични модерни кожени дивани притежаваме в складовите си помещения в наличност и могат да бъдат доставени до вас в изключително кратък времеви период. Това важи за всяка точка на страната.
Когато обаче искате нанасянето на корекции по размера на избрания диван, дамаската или еко кожата - ние от мебелна фирма Янев се заемаме с производството на поръчания от вас модерен кожен диван, който ще бъде готов в рамките на броени дни. А ето и най-хубавата част - при нас и при работата с нас - всичко е възможно. Така дори да изберете диван от нашите модели, който е тапициран с дамаска - ние ще го превърнем в такъв, изработен от еко кожа, за да отговаря на вашите желания и идеи.

В търговските ни обекти в София пък ще откриете мостри на всички модерни кожени дивани и такива от тапицерия. А това, разбира се е предимство и най-доброто, което можете да направите преди покупка, е лично да се уверите в качеството на продукта, посещавайки наш магазин. Не пропускайте възможността да изберете размери на кожения си диван, както и съответната му визия от над 100 разцветки еко кожа. Ние ви гарантираме качество и изгодни цени, а изборът оставяме на вас.

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт