Pd,egod;...

Производство на прави дивани по поръчка

(4 гласа, рейтинг 4.50 от 5)
  • Публикуван в Дивани
  • Посещения: 2364

 

Въпреки нашумелите ъглови дивани - правите дивани си остават класика. Именно те гарантират максимално удобство и стилна, традиционна визия на дневната. Освен това, произвежданите от нашата мебелна фирма Янев, прави дивани могат да се трансформират във формата на удобни спални, които са перфектното решение за неочаквани гости или спестяване на пространство в дома.

Като фирма производител, ние предлагаме на нашите клиенти изгодни цени. Можете да разгледате наличните над 30 модела уникални, произведени от нас дивани и тяхната крайна цена още сега през нашия онлайн магазин. При желание обаче лично да се уверите в удобството и комфорта при използване, което предоставят - посетете някой от търговските ни обекти в София, където ви очакват налични мостри.

В складовите ни помещения също ще откриете всеки един модел прави дивани, така че при поръчка - ние доставяме покупката ви на момента. И това важи за градове и населени места из цялата страна. Това обаче не е всичко. Всеки наш клиент разполага и с опция за персонализиране на диваните, било то ъглови или с традиционна права форма.

Разглеждайки нашите предложения - имате възможност да зададете индивидуални размери и да изберете дамаска, еко кожа или комбинация от двете, в зависимост от вкусовите ви предпочитания. Дамаските, с които можем да разкрасим по ваш вкус правите дивани са над 450 вида, а еко кожата - повече от 50 различни типа.

По този начин получавате качество, желана визия и удобство. Нека не забравяме обаче и многофункционалността на нашите прави дивани с възможност за поръчка на момента. Именно това - произвежданата от нас мека мебел да може да удовлетворява нуждите на всеки един клиент - се превърна във водеща цел за нас през годините. 

За щастие успяхме да я постигнем и днес ви представяме няколко различни функции само в един диван. Накратко те могат да бъдат превърнати в удобни спални, като за постигането на по-голям комфорт в тях са вградени истински матрачни системи. Така със закупуването на някой от моделите например, вие си осигуравате комфорт в седнало положение и такъв по време на спане. Имат и скрити функции като вградени рафтчета отстрани на облегалките и т.н. Разгледайте правите дивани Янев, тъй като много от тях са подходящи за сън дори и без да бъдат разпънати.

Но макар и да ви се наложи да трансформирате дивана в спалня, това става изключително лесно, бързо и без усилия. По-подробно как ще откриете в описанието на всеки един от моделите прави дивани.
Осигурете си комфорт с един клик на мишката и направата на поръчка на прави дивани от нашата мебелна фирма Янев, а ние ще се постараем да удовлетворим всяко ваше изискване до последния детайл.

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт