Pd,egod;...

Изгодни предложения на модерни ъглови дивани от производител

(3 гласа, рейтинг 4.67 от 5)
  • Публикуван в Дивани
  • Посещения: 3454

 

Модерните ъглови дивани доказано заеха своето място, както като отлична интериорна идея за кухненските помещения, така и за холовото обзавеждане, което все по-често се изработва по поръчка.
По начало, преди години хората поръчваха предимно кухненски ъглови дивани, с помощта на които употребяваха празното пространство в едната част на стаята, осигуряваха удобство на присъстващите в помещението и много често тези ъглови дивани в кухнята се разтягаха, превръщайки се в удобно легло за неочаквани гости.

Ние от мебелна фирма Янев, осъзнаваме все по-крещящата нужда от компактност и актуалност при изработката на модерни ъглови дивани не само за кухнята, но и за хола и другите стаи от дома. С тази умисъл, в продължение на няколко години разработвахме различни видове мека мебел, за да можем да задоволим нуждите и на най-взискателните си клиенти.

Така, разглеждайки нашия онлайн магазин ще се натъкнете на повече от 30 различни модерни предложения на дивани Янев, повечето, от които могат успешно да се впишат в графата модерни ъглови дивани.

При желание да направите поръчка можете да установите връзка с нас посредством формата ни за контакт или просто да посетите някой от нашите търговки обекти - но за това ще ви разкажем малко по-нататък. Нека преди да поговорим за поръчката, да ви разясним всичко около предлаганите от нас модерни ъглови дивани и техните възможности.

Споменахме, че се стараем да произвеждаме диваните компактни, така че да задоволяват вкусовете на всички наши посетители в търговските ни обекти или онлайн магазина ни. За целта, модерните ъглови дивани Янев не само са идеални за релакс в седнало положение, но също са подходящи и за спане.

Те притежават удобни подматрачни потапящи механизми, които позволяват на дивана да се разтяга и да се превърне в удобно допълнително легло. Подсилените двойно конструкции пък гарантират продължителното използване на меката мебел, а при поръчка сами можете да посочите каква конфигурация да има съответния ъглов диван (лява или дясна). По традиция освен като легло - ъгловите дивани, които произвеждаме могат да се използват и за раклови помещения. Накратко винаги имат вградена в конструкцията си поне една ракла под ъглова седалка, например. Но в зависимост от модела, който харесате се менят и характеристиките.

Дойде ред да ви разясним по-подробно как стоят нещата с поръчката на модерни ъглови дивани. Една от опциите, която предлагаме на клиентите си, е поръчка на момента. Тя позволява и навременна доставка, в случай, че сте се спрели на някой от изложените модели, с които разполагаме и като наличности в склада.

Друга възможност обаче е да направите индивидуална поръчка, при която да зададете собствени размери и външен вид на дивана. Това ще отнеме няколко дни изработка, но ви гарантираме доставка на поръчания артикул в максимално кратък срок от време.

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт