Pd,egod;...

Видове мека мебел диван от производител на изгодни цени

(3 гласа, рейтинг 5.00 от 5)
  • Публикуван в Дивани
  • Посещения: 2353

 


При избора на нов диван било то за хол, дневна, стая за гости, кухня или детска стая - клиентите масово посягат към търсене онлайн, тъй като това значително улеснява цялата процедура по избор и покупка, представяйки различни модели за секунди.

Ние от мебелна фирма Янев също можем да ви предложим богат избор на мека мебел диван. Можете да разгледате диваните оттук, през нашия онлайн магазин или лично, посещавайки някой от търговските ни обекти в столицата.

Какво ни отличава от останалите разпространители и производители? Това навярно е един от най-важните въпроси, на който държим да отговорим подробно пред своите клиенти, за да бъдат сигурни в нас и нашите производствени възможности на мека мебел дивани. На първо място, тъй като сме производител - разполагаме с големи и модерно оборудвани производствени помещения, а в нашите складове се съхраняват новопроизведените дивани и мебели, които очакват всеки един от вас.

За да ги разгледате и да се уверите в качеството им бихте могли да посетите някой от нашите търговски обекти в София, където е изложена голяма част от производството ни, както и да се свържете с наш консултант за повече информация относно изпробването на меката мебел и спазването на принципа "око да види, ръка да пипне".

Като втора разлика с разпространителите - ние държим изключително много на детайлите и може би една от отличаващите ни черти се крие в това, че винаги при сглобяване на конструкцията допълнително я подсилваме, което гарантира на клиентите ни изключителна здравина и продължителна експлоатация на дивана. И не на последно място изтъкваме факта, че при нас можете да поръчате изработка на мека мебел диван по зададени от вас размери. Пред вас е също така опцията да изберете една от над 450 дамаски или разцветка от над 100 вида еко кожа. Накратко - персонализиране на меката мебел по ваш вкус.

Какво друго е добре да знаете за изгодните цени в нашите магазини Янев?


Досега не сме имали недоволен клиент. Стараем се да предлагаме високо качество, вече години наред, при това доста изгодно. Ние не оскъпяваме крайната цена, заради това, че сте подали ваши размери например и сте изявили желание да имате друг външен вид на дивана. От нас можете да очаквате коректност, изгодни цени и наистина качествена изработка.

Предимството да работите с производител като нашата фирма Янев, а не разпространител е, че получавате пълна информация за това как се случва магията на производство, имате опцията да изпробвате като удобство всеки поръчан артикул предварително и да го персонализирате, а накрая дългосрочното използване на нашите мебели е гарантирано. 

Разгледайте предложенията ни на мека мебел диван още сега в нашия онлайн магазин и поръчайте по всяко време с един клик на мишката.

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт