Pd,egod;...

Дивани за хол по размери на клиента

(4 гласа, рейтинг 3.75 от 5)
  • Публикуван в Дивани
  • Посещения: 4138

 

Изборът на диван е сериозна крачка към промяната. Както е известно - една празна стая се превръща в удобна за живеене и носеща някаква енергия, едва когато се декорира по желания начин, от нанасящите се в нея хора.

Оставяйки по късче от себе си, благодарение на избраните мебели - вие ще получите не само удовлетворение от направената инвестиция, но още и чувство на уют и комфорт. Един от сериозните проблеми обаче, пред който потребителите се изправят, е цената. В тази връзка ние от фирма за мебели Янев предоставяме на клиентите си изгодни предложения на дивани за хол, в различни разветки и с различни дамаски.

Ако приемем, че проблемът с цените е решен до известна степен, благодарение на изгодните ни предложения - потребителите се сблъскват и с други предизвикателства при избора на мека мебел. Най-основното сред тях биват размерите на различните дивани за хол.

Тъй като всеки клиент има конкретни изисквания в зависимост от пространството, с което разполага - невинаги се намира удачен вариант на диван, който да пасва без проблем на свободното пространство в хола. Така клиентите се принуждават да закупят нещо алтернативно, което все пак не е това, за което са си мислили из начало. Цветовите гами и дамаски, от своя страна, също са доста ограничени като избор, в стандартните магазини, които се явяват разпространители на дивани за хол.

Ето защо е много добър вариант да заложите на нас - фирма Янев, тъй като ние сме производител и за нашите производствени възможности не представлява трудност да изработим по ваша поръчка всеки един от моделите, изложени в сайта ни.

Ако трябва да сме по-конкретни - наличните ни дивани за хол са над 50 вида, уникални и очакващи да бъдат поръчани от вас. Бързата доставка също не е нещо, което да ни се опре, тъй като в складова наличност разполагаме с всеки един от видовете дивани за хол. Така, в случай, че решите да се уверите във визията и удобството на продуктите ни, лично - можете по всяко време да се свържете с наш консултант или да посетите някой от търговските ни обекти в София.

Както сами навярно се досещате - доставката на диван, който имаме в складовите си помещения става изключително бързо. Как стоят нещата обаче при направата на поръчка на дивани за хол по Ваши размери и по ваш избор на дамаска?

Тъй като тук ситуацията малко се променя и се налага изработването на съответния модел диван отново, но по ваши размери и вид - това отнема няколко дни. Въпреки необходимото време за производство - ние ви гарантираме максимално бързи резултати и доставка до всеки край на страната.

Разгледайте предложенията ни тук в онлайн магазина ни и поръчайте още сега.

Всички зададени размери могат да бъдат променяни и всеки модел мека мебел може да се поръча по размер зададен от клиента.

 

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт