Pd,egod;...

Дивани клик клак

(37 гласа, рейтинг 3.38 от 5)
  • Посещения: 57751

 klik-klak-1

 Диван Клик Клак -  със сваляща се дамаска на седалката и облегалката.

 

Разгледайте всички модели дивани на ниски производствени цени ТУК

 1

 

Предлагаме ви голяма разнообразие на дивани с функция сън и ракла.

Може да изберете начин на разгъване на дивана и да се запознаете с различните модели канапета тук на сайта.

Предлагаме ви и много голям избор на дамаски с които се изработват диваните , холните гарнитури , кухненските и трапезни ъгли.

Над 300 разцветки на жакардови дамаски , еко кожи , шинил , промазани дамаски и др.

Механизми за трансформиране на диваните :

Дивани с подматрачни механизми

Дивани с клик клак механизми

Дивани с падащ матрачен механизъм

Дивани с потапящ механизъм и мн. др. модели

В магазините или офиса на мебели ЯНЕВ ще намерите всичко от света на мебелите на производствени цени.

Сега имате възможност да се обзаведете с много качествени мебели на изключително добри цени.

 

ДИВАНИ КЛИК КЛАК

Знаете, че днес на пазара се предлагат най-различни видове, марки и модели дивани. Някои от тях (повечето) са разтегателни, други не. Начините, по които се разтягат различните модели дивани, зависят от механизма, който е конструиран в тях. Един от най-разпространените такива механизми е Клик Клак, от където идва и името на този модел дивани. Именно те са обект на нашата тема днес.


Диваните Клик Клак са много разпространени на пазара, и същевременно много предпочитани от потребителите. Причината за това е най-вече в това, че разтягането на един такъв диван е супер лесно, не изисква някакви усилия или напрягане. Просто трябва да хванете седалката на дивана, да я повдигнете леко нагоре, да я наведете към облегалката, и готово – това е цялата философия по разтягането на Клик Клак дивани.


Както всички останали модели дивани, така и Клик Клак диваните, се предлагат на пазара в най-различни размери, дизайни, цветови гами и десени. Разнообразието е голямо, за да може всеки потребител да намери точно неговия модел Клик Клак диван. И ако вече сте обиколили редица мебелни магазини, то в тях не сте намерили такова канапе, което да е подходящо по размери и дизайн на помещението, за което е предназначено, не се тревожете – винаги може да потърсите фирма, която предлага изработка на мебели по поръчка, и по-конкретно на Клик Клак дивани.


Важно е обаче, когато търсите такава фирма, да избирате внимателно, за да не се окажете измамени накрая. Знаете, че има много фирми-фантоми, на които, ако поръчате  диван, ще дойдат уж да уточните дизайна и размерите, ще Ви вземат капаро, и после – ни вест, не кост. За това търсете такава фирма, която се е доказала като коректна, и чиито мебели са висококачествени.


В интернет има множество форуми, в които може да намерите мнения за различни мебелни фирми. Имайте предвид обаче, че вероятността всичките хора да са и еднакво доволни от дадена фирма, е почти нулева, и поради тази причина няма да намерите фирма, за която да има само и единствино положителни отзиви. Но можете поне да видите, за кои мебелни производители преобладават позитивните коментари.


Всъщност, ако проучването на различни фирми Ви се струва досадна и неприятна задача, имаме предложение за Вас – разгледайте уеб сайта на Мебели Янев. Не си мислете, че правя реклама – нищо подобно, просто това е една от фирмите, които са се доказали като лидери на пазара на мебели, и които държат на клиентите си, и на качеството на произвежданите продукти.


Мебели Янев предлага на своите клиенти както готови решения за Клик Клак дивани, така и производство на такива по поръчка. Фирмата вече има зад гърба си стотици доволни клиенти, което гарантира нейната коректност, и качество на производство на мебелите.


Ако не намирате точно Вашия Клик Клак диван, проектантите на фирма Янев, с удоволствие ще дойдат при Вас, за да уточните размера, дизайна, десена, и всички други подробности около канапето, което искате. За тази цел е нужно само да се свържете с Мебели Янев по телефон, имейл, или на място в някой от магазините на фирмата, и да заявите желанието си, да се възползвате от услугата изработка на Клик Клак диван по поръчка.


Защо да изберете Клик Клак диван? Този тип канапета са подходящи, когато помещението Ви е по-малко, или пък наличието на други мебели не позволява поставянето на по-масивен диван. Освен това, от меко и удобно канапе, Клик Клак диванът бързо и безпроблемно се превръща, в също толкова удобно легло. На сутринта, когато трябва да оправите леглото, просто приберете завивките, и сгънете дивана, също толкава бързо и лесно.

Принцип на отваряне на диван Клик Клак:


Предимствата на тези модели дивани са изключително много. По-компактни като размер, което обаче не означава, че са по-неудобни от останалите модели. За секунди се превръщат от удобен диван, в идеално легло, и обратното. Изключително разнообразие от модели, разцветки, дизайни и размери, а що се отнася до цената, Клик Клак диваните на мебели Янев, са на цени, които всеки средностатистически човек може да си позволи, без излишно да натоварва семейния бюджет.


Ако искате да се сдобиете с нов подобен диван, мебели Янев е фирмата, която заслужава Вашето доверие. Изберете своето канапе, поръчайте го, и съвсем скоро то ще бъде доставено до вратата на Вашия дом. Ако пък готовите решения от предлагани дивани не Ви допадат, или размерите не пасват на Вашата стая,свържете се с фирмата и си поръчайте Клик Клак диван по Ваш дизайн, с Ваши размери, и дамаска по избор.

 

Разгледайте всички мебели и матраци ТУК на сайта ни и ще се уверите в това.

 

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт