Pd,egod;...

Дивани за ежедневно спане

(129 гласа, рейтинг 3.52 от 5)
  • Посещения: 127870

 

 

Дивани за ежедневно спане

 

Над 35 модела дивани и цените им вижте в галерия мебели - ТУК 

 

Диваните за ежедневно спане са от категорията на мека мебел висок клас.Освен че са много удобни и приятни при сядане и полягане върху тях , тези мебели имат сигурен вграден механизъм чрез който от канапе се превръщат в комфортни спални.

Всички модели дивани предлагани от Мебели Янев както ъглови , така и прави имат възможност с минимално усилие да се превръщат в истински спални.

Всяка вечер или когато ви потрябва голяма спалня превръщате дивана в такава с лекота.

Много от моделите са изработени от истински матраци, било те с бонел пакет , дунапренови или от мемори пяна. При разпъването на подобен диван Вие лягате , спите или само си отпочивате върху истински матрак.Това е най-важното за пълноцинен релакс.

За това търсенето на този модел дивани за ежедневно спане все повече се засилва.При по-малките апартаменти – преобладаваща част в големите градове са такива , маломерните жилища , както и в офиса понякога такъв модел мебели са незаменими.

Много често при съвременния начин на живот шефове на средни и големи компании споделят че им се налага да дремнат или преспят цяла нощ в офиса.Отново диваните за ежедневно спане идват на помощ.

Много от моделите са произведени с топли чувствени цветове дамаски и изглеждат прекрасно в дома ни или на вилата , но има и модели изцяло съобразени с изискванията на строга визия подходящи за всеки офис.

Обединява ги качеството им че имат функция за ежедневно спане.

В магазините на Мебели Янев може не само да поръчате подобен вид мебели , но и да избирате дамаска с която те да бъдат произведени.Също така можете и да правите и корекции по размера , така че да ги съобразите точно с мястото за което са Ви необходими.

Освен това имате възможност за избор и на вида пълнеж на седалката и облегалката.Може да поръчате диваните с функция за ежедневно спане с по-мека или по-твърда седалка.Това и много други фактори като безкомпромисното качество на моделите, бързите срокове на изработка и качествените материали влагани в производството правят диваните на Мебели Янев изключително търсени.

Предлагания асортимент мека мебел може да бъде ползвана какато във всекидневната ( по-големите модели) така и в кухнята  , трапезарията ( диваните с по-малки размери).

Всички те могат да се ползват като спални при нужда или за ежедневно спане.

Освен това може да се възползвате и от предлаганите протектори за матраци предлагани от Мебели Янев. Така при разпъване на канапето запазвате дамаската.

Разгледайте още:

холи ъглови дивани

разтегателни дивани

кухненски ъгли

 

 

 

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт