ПонеделникФевруари08 ,2016
Text Size

Най–добрите цени в България

МЕБЕЛИ  ЯНЕВ  – Доверие завоювано с качество !

За директен контакт :      0887 – 333 – 949

 

 

 

Производство на спални – цени и модели

 


Супер предложения за легла и спални
  • Супер предложения за легла и спални  
Тапицирани спални и детски креватчета
  • Тапицирани спални и детски креватчета  
 
399 лв. спален комплект Ултимейт
  • 399 лв. спален комплект Ултимейт  
895 лв. спален комплект Вирджиния
  • 895 лв. спален комплект Вирджиния  
 
1499 лв. спален комплект Камелия
  • 1499 лв. спален комплект Камелия  
от 182 лв. спални
  • от 182 лв. спални New 

 

  •  

 

390лв.- Канапе Мечта с жакардова дамаска и функция сън

  • 390лв.- Канапе Мечта с жакардова дамаска и функция сън

Канапе

  • Канапе " Мечта " в положение за спане

За спалнята

Стандартния комплект спалня обикновено включва спалня 144 – 190см. или 164 – 190см., две нощни шкафчета,гардероб ( с две , три или четири крила ),тоалетка или скрин ракла и огледало.Матрака за спалнята може да бъде еднолицев или двулицев.При втория ви е необходима и подматрачна рамка,докато при еднолицевия тя е вградена към матрака.Спалнята може да бъде и с повдигащ се автомат за матрака.По този начин може да се използва и подматрачното пространство на спалнята за съхранение на дрехи и др.

Избор на спалня

Изборът на комплект мебели за спалнята е строго индивидуален при всеки клиент.Трябва много добре да обмислите какво точно ви трябва за вашата спална за да се чувствата след това комфортно в нея.Започнете от спалнята и преценете каква точно ви е необходима.Стандартните варианти са 144 – 190см,164 – 190см.,160 – 200см.,160 – 190см.,180 – 200см.При нас може да поръчате спалня и по индивидуален ваш размер, както и да поръчате матрак за нея.

Ния сме една от малкото в България мебелни фабрики с изградени цехове както за производството на корпусна мебел,мека мебел така и на матраци ( еднолицеви и двулицеви ).Матраците с марката " ЯНЕВ " се утвърдиха с времето като едни от най–качествените и удобни матраци предлагани на българският пазар.

При поръчка при нас пред вас не стои въпроса– ( ако си поръчаме спалня с нестандартен размер от къде да купим матрак за нея ).Важно е да прецените точно какво големина на спалнята ви е необходима.С останалото ще се заемат нашите дизайнери и конструктори.

Преценете дали са ви необходими нощни шкафчета към спалнята,дали ви е необходим гардероб с две,три или четири крила.Може да поръчате тоалетка или скрин ракла,огледало,бюро и др.

Възможностите са много.При нас не се ограничавате до няколко модела стандартни комплекти.

 

Цени на спални комплекти

Защо можем да ви предложим най–добрите цени за едни изключително качествени ,красиви и многофункционални мебели ?

1.   В нашите магазини и офиси вие купувате или поръчвате мебели на дребно по цени на едро.Може да купите само една бройка на едрова цена.

2.   Големия ни обем на работа , покупката на материалите на ниски преференциални цени, както и автоматизацията и механизацията на производството ни позволява да ви предложим тези цени.

Всички предложения за мебели – виж тук

 

 

 

 

 

Translation

Facebook

Google+

ВАЖНО !!!

Харесайте ни в Facebook и научете за актуалните промоции първи !

Внимание !

Информацията съдържаща се в този сайт, включително всички текстове и изображения (картинки) са защитени от закона за авторското право и сродните му права. Всяко използване на каквато и да било част от съдържанието на www.mebeliyanev.com, без съгласието и писменото одобрение на представляващите сайта, е забранено и ще бъде преследвано от закона.