Вторник Юли 29 , 2014
Text Size
   

Най–добрите цени в България

МЕБЕЛИ  ЯНЕВ  – Доверие завоювано с качество !

За директен контакт :      0887 – 333 – 949

 

 

 

Производство на спални – цени и модели

 

439лв. - спален комплект

  • 439лв. - спален комплектNew

 

 

299лв. - спален комплект
  • 299лв. - спален комплектNew
419лв. - спален комплект
  • 419лв. - спален комплектNew

 

650 лв. - Кожена спалня

  • 650 лв. - Кожена спалняNew
390лв.- Канапе Мечта с жакардова дамаска и функция сън
  • 390лв.- Канапе Мечта с жакардова дамаска и функция сън
Канапе
  • Канапе " Мечта " в положение за спане
Спалня приста
  • Спалня приста
650 лв. кожена спалня
  • 650 лв. кожена спалняNew

 

 

Текущи промоции на мебели – виж тук

 

 

За спалнята

Стандартния комплект спалня обикновено включва спалня 144 – 190см. или 164 – 190см., две нощни шкафчета,гардероб ( с две , три или четири крила ),тоалетка или скрин ракла и огледало.Матрака за спалнята може да бъде еднолицев или двулицев.При втория ви е необходима и подматрачна рамка,докато при еднолицевия тя е вградена към матрака.Спалнята може да бъде и с повдигащ се автомат за матрака.По този начин може да се използва и подматрачното пространство на спалнята за съхранение на дрехи и др.

Избор на спалня

Изборът на комплект мебели за спалнята е строго индивидуален при всеки клиент.Трябва много добре да обмислите какво точно ви трябва за вашата спална за да се чувствата след това комфортно в нея.Започнете от спалнята и преценете каква точно ви е необходима.Стандартните варианти са 144 – 190см,164 – 190см.,160 – 200см.,160 – 190см.,180 – 200см.При нас може да поръчате спалня и по индивидуален ваш размер, както и да поръчате матрак за нея.

Ния сме една от малкото в България мебелни фабрики с изградени цехове както за производството на корпусна мебел,мека мебел така и на матраци ( еднолицеви и двулицеви ).Матраците с марката " ЯНЕВ " се утвърдиха с времето като едни от най–качествените и удобни матраци предлагани на българският пазар.

При поръчка при нас пред вас не стои въпроса– ( ако си поръчаме спалня с нестандартен размер от къде да купим матрак за нея ).Важно е да прецените точно какво големина на спалнята ви е необходима.С останалото ще се заемат нашите дизайнери и конструктори.

Преценете дали са ви необходими нощни шкафчета към спалнята,дали ви е необходим гардероб с две,три или четири крила.Може да поръчате тоалетка или скрин ракла,огледало,бюро и др.

Възможностите са много.При нас не се ограничавате до няколко модела стандартни комплекти.

 

Цени на спални комплекти

Защо можем да ви предложим най–добрите цени за едни изключително качествени ,красиви и многофункционални мебели ?

1.   В нашите магазини и офиси вие купувате или поръчвате мебели на дребно по цени на едро.Може да купите само една бройка на едрова цена.

2.   Големия ни обем на работа , покупката на материалите на ниски преференциални цени, както и автоматизацията и механизацията на производството ни позволява да ви предложим тези цени.

Всички предложения за мебели – виж тук

 

 

 

 

 

Translation

Facebook

Google+

ВАЖНО !!!

Харесайте ни в Facebook и научете за актуалните промоции първи !

Внимание !

Информацията съдържаща се в този сайт, включително всички текстове и изображения (картинки) са защитени от закона за авторското право и сродните му права. Всяко използване на каквато и да било част от съдържанието на www.mebeliyanev.com, без съгласието и писменото одобрение на представляващите сайта, е забранено и ще бъде преследвано от закона.