ПетъкФевруари05 ,2016
Text Size

Най–добрите цени в България

МЕБЕЛИ  ЯНЕВ  – Доверие завоювано с качество !

За директен контакт :      0887 – 333 – 949

 

 

 

Производство на кухненски ъгли – модели и цени

 Кухненски ъгли от Мебели Янев на ниски цени и безкомпромисно качество.

125 лв. ъглов диван Крит

 

 

299 лв. диван Атина

  • 299 лв. ъглов диван Атина

      Всички модели кухненски ъгли и мека мебел – виж тук

   

                                                     За кухненските ъгли

 

Кухненските ъгли са едно добро решение при обзавеждането на трапезарията или кухнята.Освен че са красиви и удобни те са многофункционални  и практични.Лесно се преобразуват и буквално за секунди се превръщат в импровизирана спалня.Кухненските ъгли са изработени на модулен принцип и се състоят от три отделни части.Могат да се подредят като лява или дясна конфигурация.Седалките и на трите части се повдигат и под всяка от тях се крие раклово пространство.Макар и на пръв поглед да неизглежда така в това раклово пространство се събират много багаж и хранителни продукти.

 

Избор на дамаска за кухненски ъгъл

Дамаските които се използват за изработката на кухненските ъгли могат да бъдат промазана дамаска,жарсе,шинил,жакард, екокожи и др.

В офиса на МЕБЕЛНА КОМПАНИЯ " ЯНЕВ " или във фирмените ни магазини може да разгледате над 340 разцветки дамаски и еко кожи.

 

Цена на кухненските ъгли

Можем да ви предложим най–добри цени в България на кухненски ъгли.В мебелна фабрика " ЯНЕВ " се изработват само качествени кухненски ъгли окомплектовани с дунапренов дюшек към тях.Под седалките и на трите части има раклово пространство.

 

Защо можем да ви предложим най–добрите цени за едни изключително качествени ,красиви и многофункционални мебели ?

1.   В нашите магазини и офиси вие купувате или поръчвате мебели на дребно по цени на едро.Може да купите само една бройка на едрова цена.

2.   Големия ни обем на работа , покупката на материалите на ниски преференциални цени, както и автоматизацията и механизацията на производството ни позволява да ви предложим тези цени.

 

Защо да изберете и обзаведете домът си с мебели от МЕБЕЛНА КОМПАНИЯ " ЯНЕВ "

1.   Предлагаме ви красиви , удобни и многофункционални мебели които ще ви радват дълги години.

2.   Корпусите на носещите конструкции  са изработени от много здрави и качественни материали, а  възловите носещи точки са двойно подсилени.

3.   Предлагаме ви много голямо разнообразие на дамаски – над 340 разцветки жакарди,шинили,промазани дамаски,жарсета,флогове и екокожи.

4.   Кратки срокове на изпълнение  и доставка при поръчка  ( много от мебелите поддържаме на склад и могат да се доставят веднага ).

5.   При нас пазарувате на дребно по цени на едро макар че купувате единична бройка. – Това е стратегия на фирмата и ви позволява да притежавате много качественни , красиви и функционални мебели на най–добри цени в България.

Разгледайте всичките ни предложения в галерия мебели – тук

 

 

 

Translation

Facebook

Google+

ВАЖНО !!!

Харесайте ни в Facebook и научете за актуалните промоции първи !

Внимание !

Информацията съдържаща се в този сайт, включително всички текстове и изображения (картинки) са защитени от закона за авторското право и сродните му права. Всяко използване на каквато и да било част от съдържанието на www.mebeliyanev.com, без съгласието и писменото одобрение на представляващите сайта, е забранено и ще бъде преследвано от закона.